luni, 22 martie 2010

A aparut o sarcie d e articol despre mine si eu habar nu aveam, aflu de pe net, ca iau lectii de coafura.


Eu??De unde si pana unde? eu nici la coafor nu mai merg, ca nu am timp si ma fac la OPERA sau la televiziuni.NU AM AVUT HABAR DE INITIATIVA CUI O FII FOST, SA IMI SCRIE ASEMENEA TAMPENII.Rusine sa va fie.Mai curand m-as duce la cursuri de....astrologie ..deci mai intrebati-ma ininte sa scrieti de mine.
Spermsa nu aflu de la voi ca m-am maritat sau ca am vreun amant tanar si cu bani si viril...(ooooooooooce bine a r fii!)

3 comentarii:

  1. Pai nu stiai ca ti-au deschis si o retea de saloane de infrumusetare =))
    Maine, poimaine te vad prin ziare ca nu stiu cite afaceri mai ai sau ca mai faci niste cursuri de croitorie,,,=))=))...da-i incolo de pitiponci si pitzipoance....
    In alta ordine de idei , sa ai o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. te pup ,DRAGOS, m-am impacat cu ideea...ii las in pace....sper sa ma lase si ei pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine-ai facut Ozana.Lasa-i in pace pe toti nebunii si traieste in deplina armonie cu natura.Ia viata in pieptul tau generos si desavarseste-ti cariera pe cadavrele tuturor frizerilor si coaforilor din lume.Atentie si la lingusitorii de genul celui de mai sus,Dragos Mostenescu...sau cum il mai cheama....In spatele lor se ascund obsedati care nu urmaresc decat sa se strecoare in asternutul tau matasos pentru a mai cersi o noapte patimase alaturi de tine...Tot binele din lume!!! Cu drag Iulian B.

    RăspundețiȘtergere