marți, 2 februarie 2010

Asta seara, eu si Sorin, am fost doi pescarusi albastrii

Da, am cantat cu Sorin asta seara, si el a venit ieri cu o propunere , sa cantam piesa BALADA PESCARUSILOR ALBASTRI, scrisa de Florin BOGARDO, SI CANTATA DE SOTIA LUI, STELA ENACHE.
Si ieri toata ziua am invatzat-o, si am plans cand o cantam, si imi curgeau lacrimile cum des se intampla, doar cu el se intampla sa cant si sa plang...si azi le-am fcut o surpriza atat de frumoasa tuturor prietenilor prezenti acolo, ca s-a repetat istoria si unii s-au ridicat in picioare....Andrei Duban, s0a ridicat si a plaudat...si apoi mi-am dat seama c a el a jucat in acest film, DECLARATIE DE DRAGOSTE, si l-am emotionat, si eu deasemenea cand mia-m dat seama, fara s a vreau , de c e surpriza frumoasa i-am facut!!!!!!!!!!
Am rearanjat-o amandoi,eu si SOR, si am oferit-o cu toata dragostea noastra celor prezenti.Si Sorin mi-a sarutat mana, asa cum facea pe vremuri si m-a strans in brate pe scena si eu am uitat pentru o clipa toate necazurile prin care am trecut impreuna.Imi stiu defectele, sunt o femeie mult prea geloasa si de aia l-am pierdut....De aia i-am pierdut si pe parintii mei , si asta trebuie sa corectez la mine..nu maI vreau sa ii pierd pe cei dragi.Vreau sa ma controlez mai mult..nimeni nu e perfect.Nici eu , dar nu am dreptul sa le cer sa se schimbe.
M-am bucurat enorm ca asta seara a venit la concertul meu Ilinca GOIA, CU CARE M-AM IMPRIETENIT din prima clipa la sala de sport a teatului national, cand eram gravida cu GLORIA, si apoi mi-a fost partenera in CHICAGO, ea jucand rolul principal, VELMA KELLY.Am fost onorata, bucuroasa, emotionata, m-am concentrat sa nu o dezamagesc,si m-am descurcat, SLAVA DOMNULUI, si sper s a revina alaturi de familia ei.
M-am bucurat de prietenii vechi, de prietenii actuali, de tot ceea ce imi ofera viatza, si mai ales m-am bucurat ca au fost copiii amandoi cu mine si SORIN, ca s-a reintregit familia.
Multumesc, Doamne, ca e mare LUCRAREA TA!

7 comentarii:

  1. Esti o persoana minunata,o femeie puternica o spun din suflet si as vrea s o stie toata lumea,stii sa faci lucruri minunate!O femeie puternica incearca o viata intreaga sa afle cine este cu adevarat si tot nu considera ca are suficient timp. O femeie puternica cauta in permanenta sa se perfectioneze, tu esti asa!si ai un suflet mare de aceea plangi cand esti f fericita sau cand cineva te raneste!Eu cred ca nu tu l ai pierdut pe Sorin pt ca erai geloasa ci el te-a pierdut pe tine,n a stiut sa te aprecieze,dar cu toate astea tu esti o femeie extraordinara pt faptul k ai putut sa uiti si sa l ierti!Te iubesc si te admir!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ti am spus ca esti grasuta dar esti o superba.daca vrei ceva trebuie sa reusesti!!!incearca totusi sa dai umpic jos cum ai facut o acum vreo 4ani daca nu ma insel!eu cred ca nu numai tu esti geloasa si fostul tau sot e f.f.f.gelos dar stie mai bine sa joace teatru.tu insa esti sincera si curata.daca zici ca asta e un defect,inseamna ca esti prea modesta.nu te supara dar tu esti de1000de ori mai presus decat el.o fi el tatal copiilor,dar ti am mai scris ca are o figura de diavol ambulant,foarte antipatic(nu te supara ca iti spun sincer ce cred),nu stiu cum te a cucerit-esti tu prea buna si lasi de la tine....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost minunata...te-am vazut si eu alaturi de Sorin pe scena si mi-a placut ca v-ati comportat foarte firesc unul cu celalat.Imi place ca esti o femeie puternica:)

    RăspundețiȘtergere
  4. cineva pe care nu il cunosti dar sigur l-ai vazut in trecat pe la cantari...din vedere poate...eu sigur te-am vazut!ti-am mai scris pe blog

    RăspundețiȘtergere
  5. nu te supara...nu va potriviti deloc.mai bine te potriveai cu ciprian pe vremuri...erati amandoi din acelasi statut,de inaltime la fel...tziganul asta e si urat si pitic...ii scuipi in cap,ti-am mai zis ca ti-a facut vraji de te-a cucerit...citeste la celelalte comentarii.te sarut cu drag

    RăspundețiȘtergere