joi, 24 iunie 2010

MUZICIENI !!!!!!!!!!!


LUCRATI CU STARI SI CU EMOTII...NU DOAR CU NOTE!
Asa spunea dl dirijor TIBERIU SOARE intruna din repetitiile de la TURANDOT..si mare dreptate avea.... Maestre , jos palaria.Repetitiile de ieri si de azi au fost de vis... eu rar plang..chiar nu am plans niciodata pe scena la un zitz..(repetitie muzicala, cor si solisti si orcestra)
Si ieri si azi si saptamana trecuta am plans la TURANDOT... e o mare scoala de muzica, de arta, de viatza... de iubire, si sunt fericita zilnic pentru ca am meseria asta frumoasa!
Va pup , desi plec maine la Sinaia, ca am un eveniment acolo cu Silviu Biris si Magda Catone, o sa imi fie dor de tot ceea ce am trait in ultimele trei zile... VA IUBESC SI PE CEI DE DEPARTE....

CAND SENTIMENTELE SUNT PUTERNICE SI CRESC MEREU, APROPIE SI MUNTII SI VAILE SI VANTUL ADIE FERICIREA IN SUFLET.

3 comentarii:

  1. O adevarata prietena,o profesoara extraordinara.......implicare maxima din partea ei...cine invata de la Ozana ramane cu mult......Dati ascultare si nu o sa va para rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos scris!!!! emotia este uneori ca "fir" de electricitate care ne leaga intr-un chip nevazut.....iti multumesc Ozana pentru cuvintele minunate. Deja m-ai facut sa vad ziua....plina de soare. Manu-ka

    RăspundețiȘtergere