joi, 24 iunie 2010

HAI SA TE AJUT SA INTELEGI

Mi-e dor de tine pentru ca esti mai puternic ca mine si m-ai cucerit cu personalitatea si cu insistentza ta....Nu ca ar fii trebuit sa insisti prea mult, dar a fost coup de foudre SI NU REGRET NICI UN MINUT.
Pe cat esti de hotarat si patimas pe atat esti de sensibil si cald...si fa bine sa nu te schimbi niciodata. Esti genul de barbat pe care nu ai cum sa il uiti...
Si ce ma bucur ca a iesit cum ai vrut tu...Cum ai vrut tu de fapt, vroiam si eu.Sunt mandra ca am lasat garda jos.A meritat fiecare minut.ITI DEDIC TOATE ZAMBETELE DIN VIITOARELE 12 LUNI!!!!!!!

3 comentarii:

  1. Aaaaaa!!!Sunt putin bulversat.Ozana, tu esti?Nu imi spune ca a reusit cineva sa puna in scena "Imblanzirea Scorpiei" sau daca tot canti in Turandot,te-ai gandit sa actionezi ca atare.
    Nu stiu daca sunt incantat sa citesc asa texte din partea ta sau ma roade un sentiment de intriga si gelozie.Oricum, sigur sunt foarte suprins.
    Pai ce sa iti transmit: Sper sa ai parte de cat mai multe momente de genul acesta si mai vorbim.


    Cred ca ti-ai dat seama cine sunt.Astept semn.

    RăspundețiȘtergere
  2. 12 luni de zambete? Greu se ajunge la o asemenea promisiune din partea Ozanei, dar nu imposibil. Iar tu domnule anonim ce te miri de imblanzirea 'Scorpiei', este un om care promoveaza arta si frumosul, eu cred ca in fata acestui frumos poate sa lase garda jos.
    semnat: o anonima :)

    RăspundețiȘtergere
  3. wow ce frumos!un barbat care a reusit sa i atinga punctul sensibil ozanei,felicitari tie domnule draga,ozana e foarte pretentioasa si are si de ce;),Ma bucur ca esti fericita,pt ca meriti!pupici(marea Ozana);)

    RăspundețiȘtergere