sâmbătă, 3 aprilie 2010

Mi-am regast familia din Rasinari si SIBIU

Am fos t cea mai fericita cand am primit telefon de la VARA MEA, Chivutza(FOSTA CIUCEANU), si mi-a spus ca vrea ne cunoastem.Am fost asa de fericitaaaaaaaaaaaaaaaaa de mi-au dat lacrimile.Mi-a vorbit de parintii mei si de alte rude si eu am fost impresionata...asa ca seara am invitat-o la IMPERIUM PUB unde am sustinut concertul JAZZ MUSICAL AND MORE, unde a venit cu viitoarea ei nora, Bianca, o fata frumoasa si buna, de pus la rana.
Pe 3 iulie mergem la nunta.....si cu copiii, sa isi vada si ei rudele.Despre cele trei zile frmecate petrecute la Sibiu voi povesti mai pe larg, cand ma intorc acasa...ma refer la concursul national de karaoke unde am fost presedinta de juriu,sau la orele de fittnes de la Hilton....
Am avut parte de mult rasfatz din partea prietenilor din Sibiu, si m-am bucurat ca, desi am fost departe d e copii si de Vlad,(mana mea dreapta) oamenii au stiut sa ma faca sa ma simt ca acasa.In prima zi m-am oprit direct la HILTON SIBIU, la sala , sa fac putin sport si am cunoscut-o pe Claudia, cea care mi-a fost aproape trei zile , sfatuindu-ma si ghidandu-ma, legandu-se astfel o prietenie de parca ne stiam de doua vieti si un pic.
Am avut ocazia sa il cunosc pe MICHELLE, HAIRSTILLISTUL Sibiului, care m-a impresionat prin daruirea cu care isi face meseria si cu priceperea de necontestat cu care trateaza podoaba capilara a doamnelor.
Seara mi-a oferit o orhidee, venind la concertul meu. Ce frumos gest!!!!
Si uite asa s-au adunat energii pozitive la IMPERIUM PUB, unde voi reveni mereu cu drag, daca oamenii ma vor.
Pe scurt, sunt fericita, multumita, am prins aripi, si viatza mea e mai bogata.Acum astept sa se faca 16 30 sa pornesc spre puii mei, ANDREW SI GLORIA, INCARCATA CU CADOURI pentru ei si pentru toti prietenii si rudele, de la mic la mare....ca azi e PASTELE SI DORUL DE COPIII MEI MI-A STORS LACRIMI PE DRUM.
Va urez Sarbatori linistite si sa fiti la fel de fericiti ca mine.

3 comentarii:

  1. Un Paste binecuvantat!Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, asemenea si dvs, tot binele din lume va doresc! VA IMBRATISEZ!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te iubesc si te respect ca ruda, ca artist si in primul rand ca om. Esti parte din viata mea si a familiei mele. Esti primavara care ne incomjoara, esti aerul pe care-l respiram impreauna, pentru ca suntem rude, si avem apropape acelasi sange ce ne curge prin vene si ne da hrana inimilor noastre generoase si umane, suntem parte a frumestilor acestui pamant si suntem parte din trupul nostru care ne apartine deopotriva la amandoua. TE RESPECT SI TE IUBESC SI MA BUCUR CA NE-AM REGASIT PENTRU CA NOI AMAMDOUA AM FOST MEREU IMPREUNA! PUSSI!
    Verisoara Chivuta

    RăspundețiȘtergere