luni, 19 aprilie 2010

Care va place mai mult?

9 comentarii:

  1. Hmmm!!! esti apetisanta in poza asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te mai dezbraca niciodata !!! Esti ingrozitoare !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am vazut prima data in Chicago si am ramas cu imaginatia pe "on"... As fi tacut daca nu-l vedeam pe "tiz-ul" de mai sus cu comentariul sau plin de !!!

    As zice ca meriti ca fotografiile sa fie muuuult mai profi, iar unii nu merita sa le priveasca ;) Pe de alta parte, mai suntem si noi, astia, ale caror fantezii se alimenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori dumnezeu da prea mult ,
    Prea mult talent, prea multa frumusete...
    Un trup mai mult pentru a incapea in el...
    Prea mult talent, prea multa frumusete
    Si asa creeaza oameni unici.
    Asa ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti minunata....:)...v-am vazut pentru prima data pe postul Acasa.tv(de unde de altfel am si aflat de blogul d-voastra)..si de atunci mi-ati intrat in suflet...imi pareti o femeie minunata...deschisa...vesela...naturala..sincera...si aveti o voce de-a dreptul superba.Sa va dea bunul Dumnezeu multi multi ani inainte..pentru a ne incalzi si bucura inimile cu muzica dumneavoastra..Va iubesc si va imbratisez cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  6. De abia acum am vazut aceste mesaje. VA MULTUMESC PTR EFORTUL DE A IMI PRIVI POZELE, DE A-MI LASA MESAJE, DE A MA CRITICA, DE A MA ADMIRA, De a comunica !
    Si pentru cel(cea) care a scris al treilea mesaj,anomin, vreau sa ma lamuresc pozitia mea:
    Diferentza intre mine si tine e urmatoarea... "ingrozitoare" cum sunt. uratenia mea poarta un nume...pe cand frumusetea ta...daca o fii sa existe... e ascunsa sub lasitate si pute, mucegaita de veninul cu care ai scris.Dupa cum vezi, eu nu sterg mesajele negative, din contra , le las, chit ca le citesc dupa ceva timp, dar nu raman netaxate.:))
    Banuiesc cine esti si te anuntz ca nici mila nu imi inspiri. Energia mea e un izvor nesecat de bucurie, si e loc pentru oricine in lumea asta sa fie iubit...Tu sigur nu esti... din vina ta.Cand vei evolua o sa imi dai dreptate!Probabil traiesti degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ozana... "Anonimul" nici macar nu merita un punct, din partea Ta...

    RăspundețiȘtergere