luni, 25 ianuarie 2010

CONCERTE. CONCERTE CONCERTE!!!!!!!!

Da, maine va a steptam la PALATUL GHICA LA 20 30 , ASA CUM V-AM INVATZAT DEJA,IAR VINERI, LA 21 15 LA SANGRIA, PE C ADEREA BASTILIEI...ASA C A AVETI FOARTE MULTA TREABA...vA ASTEPT, VA IUBESC, PENTRU CA MERITATI!!!!!!!!
Meritati sa ascultati muzica buna , emotia artistica adevarata, un pianist unic,cum e PUIU PASCU. si o voce ca a mea.... folosita cum trebuie...am uitat sa precizez...m-a s cos modestia afara din casa!!!!!!!

4 comentarii:

  1. Vocea e intr-adevar extraordinara. Nu e modestie la capitolul asta, e un adevar pe care il stie toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc din suflet..esti Razvan la care ma gandesc eu??? Ar trebui sa vin la tine sa te ocupi un pic de mine..dar nu am timp...As vrea sa imi faci o schimbare totala, ca sa pot sa imi fac de cap!!)))))
    Te pup si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Razvan cu Pelesul :) Da click pe numele meu si-o sa duca in galeria mea, imposibil sa nu ma recunosti apoi. Pentru schimbari tinem legatura, mai vb online despre asta.
    Pup si eu, mult succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. FUMUSICA FOC!!!RAMAI ASA!NOI FANII TAI TE IUBIM ENORM!DE FAPT ASA AR TREBUI SA FIE TOTI CRESTINII INTRE EI!RAUTATEA E LA RANG INALT!AI GRIJA DE CEI MICI CA SUNT NISTE INGERASI PUFOSI!VA PUP!LIVIU

    RăspundețiȘtergere