vineri, 25 decembrie 2009

Sa va fie clar!!!!!!!!!!!!

Tuturor celor care ma judecati, carora ca stau in gat si totusi vreti sa ne frecventam....ca nu mai tolerez ipocrizia Am 40 de ani si acum pot sa va dau un sut in cur celor care o viatza intreaga ati pretins ca ma iubiti..nu m-ati iubit, ati vrut doar sa ma controlati ,ati vrut doar sa vedeti cum evoluez, cum reactionez, precum un sobolan in laborator.
Nu vreau sa ma am de a face cu voi, stiti bine cine sunteti.
Stiu ca ma veti tot urmari din umbra ca va roade, ca va mananca , curiozitatea, MAI ALES CA AM ZIS!
Voi astia care nu mi-ati intins o mana de ajutor cand mama mea a murit, voi astia care ma barfiti pe la spate dar nu mutati telecomanda pe alt program cand ma vedeti...ca va roade oftica ca nu va mai sun nici macar d e Craciun sau Paste....nu ca mi s-a urcat la cap vedetistul...nuuuuuuuuu
Ci pentru ca nu mai dau nici mucii pe voi!!!!!!!!!
Pentru ca nu imi plac fatzarnicii, nu imi plac mincinosii, nu imi plac gaunosii blazati ca voi!!!!!!!!!!!
Sa nu ma mai cauti, simpatico, cu are am vb cum 5 minute la telefon.. sa nu ma mai suni....sa uiti numerele mele si adresa mea... TI-O SPUN CALM SI FERM!!!!!!!!
NU AVEM NIMIK IMPREUNA SI NU ISI ARE ROSTUL PIERDEREA ENERGIEI..EU AM O VIATZA MULT PREA FRUMOASA, EU AM DE CE SA TRAIESC, SI DE CE TE-AS MAI SUNA> DE C E TE-AS MAI VIZITA?
eSTI PROASTA SI REA SI ASA AI FOST TOATA VIATZ....SA NU MAI PLANGI DUPA MINE S A MA CAUTI, CA ITI PARE R AU..TIE NICIODATA NU TI-A PARUT RAU....... ESTI LASHA SI MI-S SILA..IMI PROVOCI SILA, SCUMPA MEA...LASA-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...UITA-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...MI-E SILA SI GREATZA DE FIECARE CUVINT PE CARE IL SPUI DESPRE MINE....CONSIDERA CA SUNT O RUDA DE LA ORFELINAT...SAU DE LA SANATORIU.... ORICUM VA ASIGUR C A NU VOI MAI RASPUND E LA NICI UN TELEFON!!!!!!!
FATZARNICI IMPUTITI CE SUNTETI!!!!!!!!!!

6 comentarii:

  1. pt ceea mai frumoasa vocea din lume pt cea mai draguta femei din lume...
    te rog nu mai fi suparata, cum ai zis tu ai o viata frumoasa ai 2 copii frumosi care sunt totul pt tine, ai in spatele tau oamenii care te respecta si te adimra mult, cum sunt eu de exemplu, imi place cum canti si cum te comporti cu fani si cu oameni...
    eu fady pe numele meu te tin pomnii si sunt alaturi de tine... si nu ma fi suparata deloc.. doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa mergeti inainte orice ar fi, pe calea frumoasa pe care ati cladit-o si sa stiti ca aveti multi oameni langa dvs care va iubesc si va sunt alaturi! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu tre´sa le dati atentie!,ignoratzii pur si simplu,cea mai buna metoda de a nu fii deranjat de orice pramatie,sunt invidiosi,au si de ce;aveti o cariera,2 copii frumosi,si multe foarte multe persoane care va iubesc si va admiraaaaaaaaaaaa!!!CE-ati mai vrea voi sa fitzi,,Ozana Barabancea´´frustratiilor.Ozana the best!!!We love Ozana!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer ma asteptam la un mesaj de craciun in ziua asta, nu la spălarea rufelor in public. doar sunteti vedetă. altceva asteaptă fanii.

    RăspundețiȘtergere
  5. NU SUNT VEDETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere