duminică, 9 august 2009

Aniversarea hotelului VEGA MAMAIA 8 AUGUST 2009






















Salutare...daca va era dor d e mine s a stiti ca am fost la mare si am muncit...da...munci grele de tot....am cantat langa manechinii cei superbi ai lui BOTE,si a fost o seara speciala...se poate vedea limpede din pozele de mai jos.Am si primit aplauze dupa fiecare melodie,si un imens buchet de trandafiri rosii , din partea organizatorilor.






M=am simtit foarte bine, rasfatzata, mi s-au facut toate poftele si toate mendrele si mi-am dat seama ca si d e data asta sunt pe drumul cel bun.Sunt foarte fericita...desi obosita.ADMIRATI SI SALIVATI CA A VETI CE!!!!!!!!

12 comentarii:

  1. Ce mai pot zice?! Raman fara cuvinte de fiecare data cand citesc acest blog. Ozana Barabancea, sunteti un OM extraordinar. Ceea ce se vede in poze ca a fost la Mamaia este ceva minunat. Si cred si eu ca va simtiti fericita. Bineinteles ca au existat multe femei care v-au invidiat pentru ca ati stat alaturi de manechinii lui Catalin Botezatu. Dar este un lucru de care trebuie neaparat sa fiti mandra! Pentru ca reusiti mereu in ceea ce va propuneti!
    De fiecare data cand citesc un articol pe acest blog, ma cuprinde o euforie nemaipomenita, ma simt capabil sa fac o mie de lucruri si ma simt extrem de fericit. Si toate astea imi sunt inspirate de un mare OM, de o mare doamna a noastra, de care trebuie sa fim mandri! Eu unul sunt!

    Felicitari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce frumos..multumesc mult entru toate gandurile bune.Am s a revin cu noi poze. TE PUP

    RăspundețiȘtergere
  3. SPECTACULOS!!!!!

    Acesta e cuvantul care defineste evenimentul din acea seara!

    Nu cred ca am mai vazut un spectacol atat de superb si din punct de vedere muzical(voceeeaaa superba) si din punct de vedere vizual(frumusetea dumneavoastra si rochia aia smechera ).

    Cred ca sunteti cu adevarat fericita ca ati participat la un astfel de eveniment si va doresc sa participati la multe altele de acest gen pentru ca sunteti si veti fii mereu vedeta spectacolului!

    Ne-ati cantat si incantat pe toti, vocea dumneavoastra e ca un drog!! Nimeni nu-i rezista!

    Abia astept sa va ascult si sa va vad din nou! Poate intr-un alt concert asemanator cu prezentari de moda... dansuri cu "fotomodeii" lui Catalin Botezatu ;) etc :)) Si sa nu uitam de rochia aia superba! :X:X

    Va puuup!!! Sunt mandra de dumneavoastra!
    You are THE BEST!

    RăspundețiȘtergere
  4. O femeie cum numai ea poate fi.....o artista in adevaratul sens al cuvantului.....o prietena pe care sa o ai in viata e o fericire...Te iubim Ozi!!!!!Sa ne incanti la fel ca si pana acum.

    Leticia&Catalin.

    RăspundețiȘtergere
  5. daniell-alexandru11 august 2009 la 00:24

    artista, artista, artista ultima apreciere este cea mai importanta.
    la capitolul ,,decor'' prezenta extraordinara
    vocea o stiu, si cu gandul imi pot da seama de spectacol.
    extraordinara, punct.

    RăspundețiȘtergere
  6. bunaaaaaa!!!!!!!!!ai fost superba la Vega!rochia este beton ...bineinteles ca s-a straduit botezatu....a iesit superba! si melodiile ...nu am cuvinte!!!!!!!!!!!!!!tine-o tot asa!nu ai concurenti in Romania!mesajul este de la sagetatorr........pupici multi !si sa fi iubita!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place cum te ai tuns... am ascultat si melodiile de la Vega! si vreau sa vin la un spectacol la bucuresti sa te vad... multi pupici :-* :-* :-* de l patrycya fata lui sagatatorr

    RăspundețiȘtergere
  8. ESTI SUPERBA,DA TATA NU AI LA COPIII ASTIA MINUNATI?NU TE VAD NICIODATA VORBIND DE EL.CE PROFESIE ARE?UNDE LUCREAZA?NA...SUNTEM SI NOI FANII TAI CURIOSI...VORBA ACEEA:AVEM MULTE FANTEZII CU TINE...MIAM

    RăspundețiȘtergere
  9. DACA E STI FANUL MEU INSEAMANA C A STII TOT DESPRE MINE SI DESPRE COPIII MEI.

    RăspundețiȘtergere
  10. OZANA BARABANCEA, o voce de platina
    (inegalabila, cel putin in Romania) una dintre putinele voci mari ale lumii, nedescoperita de cine trebuie si neapreciata la adevarata ei valoare.
    Din pacate la noi nu sunt promovate valorile ci din potriva, pacat, vezi cazul Costel Busuioc, etc ...
    Daca "Ozana Barabancea" avea norocul sa se nasca in America, pana acum facea istorie in lume dupa "Ella Fitzgerald", cu mai multe genuri de muzica in special cu jazz.
    Iti dorim mult succes in cariera (si nu numai) sa ajungi acolo unde iti este locul, sa te bucuri de cei 2 ingerasi ai tai si sigur intr-o zi vei fii fericita si multumita sufleteste.
    Iti dorim cu sinceritate multa sanatate, succes si tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce mult as dori sa pot sa cant macar pe sfertul vocii DUMNEAVOASTRA DOAMNA OZANA BARABANCEA!!! sa am macar un sfert de vice,sincer.Bani grei as da sa ma invatati si pe mine sa-mi controlez vocea,respiratia,eu cant alt gen de muzica,de fapt cant doar prin casa,sa nu ma auda lumea ca sunt un tip cam rusinos:))) sincer cu rusinea mori de foame.Respectele mele DOAMNA BARABANCEA!!-Cristian,Bucuresti.P.S-Cum v-am scris,sunt rusinos si foarte retinut in ce vreau sa va spun,acum rup bariera si va rog s ama indrumati la un profesor,asta daca Dvs.nu ma puteti ajuta.Adresa mea de mail este: iahoo2010@yahoo.com-Cristian Dinu.Multumesc si va doresc succes si sanatate inainte de toate.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pana la Cireasa de pe tort eu nu am auzit de aceasta doamna a cantecului. Sa ne traiti multi ani sa ne puteti incanta cu vocea minunata: =D>

    RăspundețiȘtergere