luni, 21 februarie 2011

viatza mea e frumoasa si linistita

Si e posibil sa deranjeze treaba asta...pe mancatorii de gunoaie.De aceea vad in presa tot felul de afirmatii pe care doar aici le pot infirma....ca in ziaristi e bine sa eviti sa crezi.
Daca o duduie ziarista vine la ziua fiicei mele si scrie tampenii in ziar, provocandu mi sila la prorpiu, ce sa mai zic de unii pe care i-am intalnit si cu care am colaborat pur intamplator....cateva luni, si tot au scris porcarii in ziar...DESPRE MINE....
Oare pe cine intereseaza viatza mea personala si cat de fericita sunt eu? nu intereseaza pe nimeni, dar e usor sa inventezi si sa iti faci si tu norma la stiri.
Cred ca oamenii astia au lipsa scrupulele in lista lor de"calitati".Daca esti ingenunchiat e minunat, VAI , CE STIREEEEEE!!!!! Ca sa manance si gura lor o paine de graham.
Daca as arata fericirea....nu ar scrie ca ar fii ostentativ sfidare la adresa societatii crizate...nu? si daca eu sunt bine merci, intr-o lume cu probleme , Doamne fereste sa se afle, dar daca sunt buboasa si cu psihicul la pamant, hai sa afle Romanica, doar din asta trebuie sa se hraneasca.
DECLAR PE BLOGUL MEU PROPRIU SI PERSONAL CA ORICE STIRE DESPRE MINE, DACA NU SE APROBA DE URECHILE MELE PERSONALE, SI DE OCHII MEI PERSONALI,E LEAPSA, PENTRU MARE PUBLIC DORITOR DE SENZATII MAI MULT SAU MAI PUTIN TARI!

Orice declaratie de a mea trebuie sa fie a mea!!!!!! nu sa mi se puna vorbe in gura.
.Asadar, eu sunt in armonie cu toata lumea,CEL PUTIN CU CINE VREAU EU si daca am parasit un proiect, e pentru ca am multe alte lucruri de facut, nu pentru ca am declarat ca sunt in scandal cu producatorii sau cu un anume post de televiziune.Pentru mancatorii de bule de aer poluat, va aduc la cunostiintza ca somnul ratiunii naste monstrii , sau articole de astea ieftine .Si le mai aduc la cunostiintza ca fiecare are loc sub soare, ca nu canta cocosul meu pe gardul nimanui, si pot sa imi gesionez foarte bine viatza.
Si raman aceeasi tipa simaptica, spontana si cu vocabularul la mine, si pot vb si fara casca in ureche, nu de alta, dar castile strica auzul si ...liberul arbitru.
Ori , eu am verticalitate, si nu imi plac pilele....daca esti buna si ai talent si vad ca progresezi, te sustin si te ajut.
Daca esti doar amanta de om influent si shezi capra, dar esti atat de tuta incat ramai intepenita,e doar problema ta.Si a celor care te tolereaza sau care vor sa devi un alt bufon al massmediei.
Pe scurt, multumesc tuturor pentru colaborare, si sa le fie rusine celor care au facut declaratii in contul meu si despre mine.
Daca am de reproshat ceva cuiva, o fac in fatza, nu induc lumea in eroare.
Daca vreti adevaruri despre mine, cititi mi blogul, nu ce scriu ziarele, tabloidele si alte hartii igienice.Am zis, venerabile MAESTRE!

9 comentarii:

  1. iubita mea, cine te cunoste cu adevarat stie ce fel de om esti, iar cei care te cunosc si conteaza pentru tine nu se uita in gura unor ziaristi fara pic de etica profesionala , care ar calca si pe cadavre ca sa scoata un sfant in plus. esti un om minunat, un prieten de nadejde, un om cu o coloana vertebrala rar intalnita ce spune lucrurilor pe nume si nu perie pe nimeni ca sa ajunga undeva. tu ai ajuns unde ai ajuns prin talent, munca si dedicatie, spre deosebire de alte persoane( nu dam nume ca nu e cazul). Iar in final iti spun o chestie, despre tine o sa se mai scrie si de bine si de rau, pt ca esti persoana publica si asta este, insa asta inseamna ca EXISTI, si PREZINTI INTERES. Te pup si te iubesc maxim, esti foarte tare, tine-o tot asa si ignora idiotii ca e cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, Ozana,

    asa, bravo!!!! Asta esti tu si eu te plac asa cum esti, pentru ca esti un exemplu!!!!!!
    te imbratisez,
    Manu-ka

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi ma lasi cu toti tamptiti tai? altadata sa te uti bine pe cine inviti si unde....pachetzel cu mancare i-ai dat pt acasa? Ca saraca cine stie cand mai apuca si ea o invitatie si un articol despre o vedeta? Dupa ce-ti mai vin ziaristi din astia pe la zile festive sau in casa, sa te uti la unchitzele lor iubita mea ca astia scrijelesc, mama, urma de pitza care ti-a ramas in farfurie...zau am pretenti de la tine!
    Vera

    RăspundețiȘtergere
  4. pitza trebuia in ghilimele, scuza-ma

    RăspundețiȘtergere
  5. atata timp cat stiti ca sunteti un om foarte serios si cu coloana vertebrala, o cantareata de succes si lista poate continua...nu ar trebui sa va mai bateti capul cu toate prostiile care apar in ziare, scrise de niste insecte strivite de camion...

    RăspundețiȘtergere
  6. verta draga esti o handicapata moarta de foame.... altfel nu ai vorbi asa

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru Vera cea moarta de foame
    care este si o pupincurista iesita de comun...
    probabil ca ea isi da cu parerea despre ziariste gandindu-se cum ar proceda ea... care linge farfuriile cu resturi din restaurante pentru ca nu are ca manca acasa....
    Mi-e mila de dine pup-in-cur-isto care esti....

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am mai intrat de mult timp pe blogul tau,mi-era tare dor de tine si n-am uitat cat esti de speciala si cum spui tu lucrurilor pe nume:))Bravo!Lasa viperele sa vorbeasca,cei care te cunosc stiu cum esti,cine te cunoaste te iubeste!!Eu nu sunt pupincurista..haha,eu doar spun ce simt si ce gandesc!Iar tu Vera draga ai vrut sa pari importanta sau ce?Ce fel e asta de a-i vorbi unui artist pe blogul sau personal?Foarte urat!Indiferent ca Ozana e sau nu cunostinta,prietena etc in felul asta ii vorbesti face to face!Controleaza-te draga.Am sa-ti pregatesc un comment!Next time!

    RăspundețiȘtergere