marți, 4 ianuarie 2011

Bine v-am regasit!!!

Bine v-am regasit in 2011.Sperantza si increderea sa va fie stapani!
Am avut un final de an superb si e un lucru despre care vreau sa vorbesc amanuntit.
Ma tot strofocam sa aflu secretul Angelei Gheorghiu...cum de electrizeaza sali intregi? Mii de oameni raman hipnotizati si pleaca ametiti acasa dupa spectacol...ametiti de v ocea ei, de interpetarea ei, de frumusetea ei, de nobletea ei, e maestria ei.
Secretul l-am descoperit intruna din diminetile astea cand savuram amintirea acelui concert de la Teatrul NATIONAL BUCURESTI:


BUCURIA!
Da!
BUCURIA de a canta, de a darui, de a-si asculta vocea,bucuria de a se regasi in personaje, bucuria de a impartasi scena cu colegii,bucuria de a se inaltza spre Dumnezeu, bucuria de a sensibiliza inimile, ochii si urechile celor din jur.Bucuria de a simti trairi si emotii maretze, speciale, pe care le daruieste publicului.Pentru ca Angela GHEORGHIU e o maestra. O pasare maiastra, este o zana, este un trup frumos cu un exces de suflet, si isi revarsa trairile cu generozitate , catre publicul ce e gata sa ii soarba fiecare centimetru cub din aerul pe care ea il respira. Cred cae diva intruchipata. Sigur e zeitza care poate fi oricand Ambasadorul oricarei tzari.Si noi, romanii, ii recunoastem harul, i l iubim, ne hranim din prezentza ei scenica,din arta ei, o aplaudam pana ni se inrosesc mainile, o ovationam pentru ca langa ea,ne apropiem de dumnezeire.

2 comentarii:

  1. Se spune ca ceea ce vedem in alta perosana este de fapt oglinda sufletului nostru. Bucuria va este mama si emotia tata. Felicitari! Un articol plin de emotie si daruire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara Ozana. Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine,sunt fata cara a venit la tine cu Renata. Jacqueline. Vroiam sa va urez un an nou mai bun,plin de reusite si bucurii si cel mai important sanatate tie si copiilor tai. Mult succesc anul acesta si o sa ramai idolul meu pe veci. Pupici

    RăspundețiȘtergere