marți, 9 noiembrie 2010

Arta, succesul si tupeul.....

Aseara am fost cu Andrew si prietena mea Raluca la ART JAZZ CLUB, pentru ca maestrul meu Dl profesor MARIUS POPP, a fost sarbatorit sa catre elevii lui.Si ce sa vezi acolo.... o adunatura de diverse fete ce cocheteaza cu muzica, asa cum cochetez eu cu limba rusa, toate il alintau si rasfatzau pe fostul meu sot.M-am bucurat enorm si vreau sa le multmesc tuturor celor care au grija de tatal copiilor mei in momente de criza familiara.(si sociala)Sufletul meu generos(de cand m-am initiat in budism degaj doar lumina si iubire) a fost gadilat cand i-am surprins, doar ca lor le-a cam picat fatzaul cand m-au zarit...
In fine, cert e ca am cantat la un moment dat cu cativa actori foarte buni, si cu TOMITZA,(Toma Dumitriu) toti fiind elevii DLUI profesor....si in timp ce eu cantam, una dintre mimoze l-a invitat pe El la dans, si m-am bucurat si mai mult ....si am grait tare si cu fortza in microfon...."BRAVOOOOO, SE PARE CA DANSATI MAI BINE DECAT CANTATI!"
Am vrut sa fiu spirituala, si am reusit doar ptr amuzamentul celor care gusta ironiile, dar ei s-au oprit brusc... brusc .C e pacat...era frumos sa ii vad cum danseaza...pentru ca dansau cum le cantam....EU!
Noi sa fim sanatosi...ideea e m-am simtit bine cantand alaturi de TOMITZA .Se pare ca e mult mai evoluat si stilistic si tehnic decat altii de pe acolo...si onoarea a fost reciproca.
Pana si Andrew a observat acest lucru.
M-am bucurat sa il revad pe dl profesor, si emotia a fost si mai mare cand mi-am dat seama cum trece timpul.... si cum imbatranim....frumos!

2 comentarii:

  1. BV. sunt sigura ca le-ai dat o lectie pe care trebyie sa o invete. pooop

    RăspundețiȘtergere
  2. Zambesc si parca vad scena,erai regina tuturor,doamna.Cand canti eu plang.
    :)

    RăspundețiȘtergere