miercuri, 29 septembrie 2010

Totul e bine cand s e termina cu bine.Am fost remunerata ptr emisiune. MULTUMESC ANTENA 2 SI ANDRADA MOGA

Asa spunea William SHAKESPEARE. tOtul e bine cand s e termina cu bineAm fost remunerata ptr prestatia mea.MULTUMESC ANDRADA MOGA SI ANTENA 2.
UITE LA CE E BUN NETUL PE LUMEA ASTA!
Va doresc o zi buna tuturor, si liniste in suflet!

3 comentarii:

  1. Din cate stiu eu nu producatorii se ocupa de contracte, de aprobarea lor, ci conducerea institutiei respective, asa ca inainte de a denigra in mod gratuit un om ar fi mai bine sa iti bazezi parerile, pe o cercetare facuta in prealabil si pe niste argumente ceva mai solide. Un producator e un angajat, asa ca nu ii sta in dispozitii sa remunereze invitati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata Dna Ozana cred ca e nevoie sa raspund mesajului anterior. Multumesc pentru cadrul oferit prin acest blog.
    Draga Anonim,
    Totusi, producatorul este interlocutorul principal in negocierea contractelor. Nu am nici o experienta in care alta persoana sa fi discutat un contract in afara de producator. El devine, deci, reprezentantul angajatorului si ca urmare a recomandarilor lui, angajatorul accepta sau nu un contract. Asta ar fi normal sa aibe in fisa postului. Stiu despre ce vorbesc in cazul contractelor si a conflictelor ce pot aparea din intarzieri si neintelegeri, dincolo de intentiile bune initial anuntate. Si e firesc ca un producator sa se ingrijeasca de linistea colaboratorilor cu care se realizeaza produsul finit. Nici lui, producatorului, nu ii face placere sa lucreze sub presiune. Si atunci de ce sa fie motorul unei discordii, cand toate aceste aspecte ar putea fi evitate daca ar urma niste pasi firesti? Sper doar ca astfel de dialoguri pe net sa fie vazute de cat mai multi producatori de emisiuni si sa inteleaga faptul ca nu doar calitatea finala a produsului conteaza ci si modul in care isi organizeaza etapele de lucru si echipa. S-ar putea intalni si peste 20 de ani cu aproape aceleasi persoane si ar fi neplacut ca asupra lui sa planeze vreo umbra de banuiala neplacuta sau a unui conflict ivit datorita unei scapari ca semnarea unui contract. De fapt el face toata munca imensa de organizare din spatele produsului si un punct relativ minor ii poate sterge toate eforturile. Pana la urma profesionalismul, eleganta si reputatia sunt atu-urile unui producator de succes, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca s-a rezolvat totul cu bine. Bun si internetul la ceva ;)

    RăspundețiȘtergere