duminică, 16 mai 2010

Azi am pierdut=o pe GLORIA in parc...pentru 15 minute

As fii vrut sa mor, sau as fii vrut sa nu ma fii nascut.... Se certase cu prietena ei si s-au pierdut una de alta...Gresala mea a fost ca i-am permis sa mearga fara mine, crezand ca e foarte aproape parcul de casa prietenei mele, intr-un cartier din PIPERA.
O strigam tare, GLORIaaaaaaaaa!!!!!!!!! GLORIAAAAAAAAAAAAAAAAA! PE STRADA, NETINAND CONT CA SUNT INTRUN CARTIER "SELECT".Andrew era speriat si el, si tipa la mine sa sun la politite....A fost un moment cand nu mai aveam incredere in nimeni si as fii vrut sa ma bat singura....respiram greu si nu imi mai ajungea aerul....priveam cu ochii holbati in jur, strazile pustii, linistite...prea linistiteeeee.......15 minute au fost 15 ani....
Pana la urma, au adus-o niste vecini, auzind-o cum plange disperata pe trotuare.... si au luat-o in masina sa faca turul cartierului cu ea, poate poate recunoaste casa...si GLORIA a recunoscut masina mea...asa au ajuns la casa GAZDEI NOASTRE, de unde am plecat si eu si Andrew, sa o cautam.
Gloria nu a ramas niciodata singura... nici pentru 10 secunde...MEREU A AVUT UN ADULT LANGA EA....
Mi-am reproshat ca am lasat-o singura, mi-am reproshat ca nu sunt o mama buna si pentru 15 minute Andrew mi-a demonstrat ca o iubeste enorm pe sora lui.
Am venti acasa toti trei si GLORIA a tinut sa ii poveteasca bonei, DOAMNEI PETRUTZA ce a patit...
Niciodata nu am scris de DOAMNA PETRUTZA, considcerand ca e doar o bona,,,dar DUMNEZEU nu mi-a scos-o in cale degeaba.... mi-a scos-o pentru ca GLORIA si ANDREW AU NEVOIE DE O BUNICA, SI doamna PETRUTZA SI DOAMNA VIZCA, le sunt ca BUNICILE...Au suflet bun si sunt constiincioase, atente, asa cum pot si ele, la varsta lor, ii slujesc pe copii mei si pe mine cu mare devotament si nu regret nici un leu din banii pe care ii dau pentru ele.
Spun asta pentru ca imi dau seama cat de atasati sunt copiii mei de ele, si cat de importante sunt chiar si pentru mine...
Spunandu-i povestea de a zi, DOAMNEI Petrutza, FEMEIA A INCEPUT SA PLANGA instantaneu, si mi-am dat seama ca GLORIA e foarte importanta pentru ea... doar o creste d e la doua luni... zi de zi noapte de noapte, asa cum poate ar fii facut-o mama mea, pe care eu am pierdut-o cand aveam nici 14 ani!
Si mi-a povestit ca intr-o seara, venind cu GLORIA de la cursul de muzica, DOAMNEI Petrutza i s-a facut rau, si ii era frica de un sentimet de sufocare...si GLORIA mea, i-a spus ce a invatzat d e la cursul de canto..."RESPIRA ADANC! DE TREI ORI!...UN COPIL DE 5 ANI, I-A SALVAT VIATZA....PE STRADA BONEI EI....Si doamna a respirat, s-a oprit din mers, si si-a revenit incet incet, doar pentru ca GLORIA a avut inspiratia sa ii spuna ce a invatzat la cursul de canto!!!!!!!!!Gloria e o minune de la DUMNEZEU!
Si ii multumesc Celui de Sus ca ma ajuta si mi-a scos in cale aceste doua doamne bune si rabdatoare cu familia mea, si le sunt recunoscatoare pentru grija lor...ele nu vor doar banii mei, cum ati putea spune, ele chiar s-au implicat si ne iubesc pe toti trei.
De asta vreau sa le multumesc si vars o lacrima in cinstea lor!
Dumnezeu sa le tina sanatoase si sa aibe grija de copiii mei, cu aceeasi dragoste ca si pana acum!

6 comentarii:

  1. dumitru maftei16 mai 2010 la 11:17

    stiu prin ce-ai trecut draga mea pentru cà si eu l-am pierdut,doar pentru citeva secunde,pe bàietelul meu Octavian.Ne aflam intr-o piatà foarte aglomeratà din roma si a fost nevoie doar de citeva secunte de neatentie ca principinul sà se facà nevàzut!!!!! ce cosmar.....problema e cà mie mi se intimplase de multe ori sà visez cà il pierd si atunci cind m-am aflat in fata faptului implinit mi s-au tàiat picioarele.....nu-ti mai povestesc de sotia mea...si acum cind scriu retràiesc aceleasi momente.... groaznic...dar totul e bine cind se treminà cu bine. Te sàrut si te ador....

    RăspundețiȘtergere
  2. SA va tina Dumnezeu pe toti trei fericiti si cu toate cele de folos ptr voi. O strang in brate pe Gloriutza, pe care o cunosc inca de cand era in burta mamicii (draga de ea, draga) si pe Andrew, un baiat atat de cald si sensibil. Ozana, sa te linistesti si sa va fie bine, sanatosi si fericiti. Va pooop cu mare drag pe toti trei. Manu-ka

    RăspundețiȘtergere
  3. Gramatica mamii ei de treaba!... Pacat de artist!

    RăspundețiȘtergere
  4. DA, recunosc , am scris in graba, acum mam corectat..Cred ca mesajul s-a inteles si cu mici scapari de taping.Nu au fost greseli gramaticale..eu macar recunosc cand gresesc. TU DE CE NU TE SEMNEZI? ISTETULE?(SAU PROASTO!)

    RăspundețiȘtergere
  5. cum te enerveaza careva gata incepi prost idiot cretin gata fetito controleaza te ca de...esti un om public,crezi ca prosti nu sunt pe toate drumurile?da i incolo,ai mari carente emotionale,mergi la un psihiatru sa ti le rezolve ca e grav,te apuca cine stie ce boala psihica pe la 45 ani si se trezesc copilasii singuri...de fapt...are cine profita de asta...tiganul de tatal lor!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere