duminică, 8 martie 2009

Joi am avut concert cu elevele mele la URBAN CAFE

sUNT F MANDRA DE ELE SI D E MINE..MA SIMTEAM PRECUM CLOSCA CU PUI.Aseara am avut un al doilea concert , la XO CAFE, tot cu ele si cu Irina Sarbu, am FACUT UN DUET, si m-am simtit ca in sanul lui AVRAAM.A fost incediar..m-am desfashurat cum am simtit si cum am vrut, fara retineri...cu cat esti mai cantata, cu atat esti mai desinhibata...e ca si intr-o relatie intima... de descatushezi, te expui, uiti de pudicitate.Mi-am simtit elevele foarte dormnice s a cante pe scena.Joi a fost aglomeratie de nu aveai loc sa arunci un ac....M-am simtit mandra si importanta ca au incredere in mine si ca a u nevoie de energia mea.E onorant sa te stii important tr ele...ma cautau din priviri, aveau nevoie de confirmari...si a iesit bine.,nu ma dezamagit nici o eleva..Au cantat frumos, ingrijjt, atent, s-au ascultat,au savurat momentul artisit...Bravo fetelor!!!!!!!! aveti incredere in voi si bucurati-va de fiecare clipa pe scena.....Daca v oi va bucurati, publicul se contamineaza de bucuria asta......Si asta e cel mai frumos dar.Multumiti-I ZILNIC, LUI.
El va d a harul.Stiti cati ar v rea s a il aibe? Va iubesc pe toti!!!!!!!!!!!

5 comentarii:

  1. ce frumos scrieti profa! imi pare rau ca n-am putut ajunge.. ma bucur ca totul a iesit bine!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc ca e sit prietenul meu de suflet si m a sustii in tot ce fac.....Si stii bine ca am nevoie de prieteni ca tine!!!!!!! pupam

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand ma simt foarte mandra ca sunt eleva Ozanei Barabancea,n am intalnit nici o persoana sa mi dea atata incredere in mine si atata energie,o persoana pe care de cate ori o vad am senzatia ca voi reusi!!!Cat despre concertul de la XO cafe..profa a ridicat tot publicul in picioare,un public atat de rigid ca numai OZANA prin talentul si vocea ei unica,si plina de viata cum e ea putea sa i ridice in picioare ...:)))i a pus pe toti barbatii sa aplaude femeile,ba chiar a certat publicul ca nu stia sa aplaude solourile de pian sau de alt instrument care facea improvizatie.)))HA..F TARE..A fost extraordinara..FELICITARI!!!Cate cantarete din Romania stiu sa faca show uri de genul asta pe o scena??????mergeti la concertele Ozanei si va veti convinge..TE IUBIM OZANAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci la asa commenturi.....imiramane gura intepenita in zambete.....Va multumesc tuturor celor care ma iubiti !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Manuk
    Te iubesc OZANA!!!!!! Ai electrizat totul in jur la XO CAFE si a fost un super extra concert. Ai cantat superb si ne-ai facut si pe noi sa fim tonici. MI-ai dat o incredere extraordinara!!!!!!!
    Cuvintele sunt prea sarace ca sa exprim ce simt si sa pot spune cat de minunata esti!!!!!!!
    Cu toata dragostea din lume, Manuela

    RăspundețiȘtergere