duminică, 8 martie 2009

Concerte de jazz

Sunt fericita si multumita de ultimele mele doua concerte de jazz din saptamana asta, si imi dau seama ca imi merit toate lucrurile frumoase din viatza mea.Stiu cat de citit e acest blog si stiu ca isi musca multi de sub unghii cand citesc ce mai face OZANA.... care mai e viatza ei...
PENTRU toti netotzii si tzoapele care mi-au trecu t prin viatza ca gasca prin apa...le dau de stire ca imi merge bine, ai de c e s a ma invidieze, ca mi se pare normal sa fie lucrurile in ordine, asa cum le gestionez eu....atata timp cat am scapat d e toti fariseii din jurul meu.Curatenia de primavara m-a aerisit..Ma refer la primavara trecuta...cand am descoperit adevaratele fetze ale "prietenei" mele violeta schiller fosta ionescu.Nu e demna de majuscule, de aceea i-am scris numele ca pe un gunoi.
Deocamdata ii multumesc Lui . pentru ca am concerte unde biletele se vand in totalitate, desi pretul e mare.Ca am propuneri din toate partile pentru evenimente, ca imi permit sa traiesc mai mult d ecat d ecent, facand ceea c e imi place, ca oamenii ma iubesc si eu ii ubesc pe ei, ca Andrew si Gloria sunt scumpi si cuminti, nu bat mingea pe maidan ca altii, ca ma iubesc..Am o gramada de lucruri frumoase in plan si cioturile sunt marutate inainte ca eu sa pasesc pe strada.
Am cernut multi oameni cu care am contacte,fie ele profesionale sau amicale si iata c a imi e bine...si sunt mandra de asta....am cu ce!Am .....de ce!
Va doresc multa iubire, personala si Universala, doar daca meritati!
TZOPARLANII sa se abtina sa viseze.....Ei merita doar sa faca o operatiepe creer, sau transplant.Pana atunci..sa isi inghita lacrimile!
EXCESUL DE SARE DAUNEAZA GRAV SANATATII.....!!!!!!!!Lacrimile ce gust au?

3 comentarii:

 1. am impresia ca ori suferi de mania persecutiei ori ti se pare ca toata lumea are ceva cu tinee! nu mai te speria aiurea, vezi-ti de fericirea ta...

  RăspundețiȘtergere
 2. si ce te doare pe tine de fericirea ozanei? sau esti si tu printre cei la care se refera? dle cineva...

  RăspundețiȘtergere
 3. Olga(Germania)11 martie 2009, 02:10

  Cand te semnezi "cineva", evident ai un spectru fff larg,insa frustrarea ta te da de gol si te eticheteaza, asa ca cel mai bine si cel mai echitabil ar fi sa nu mai dai sfaturi altora inainte ca tu sa fii demna de vreun adjectiv pozitiv.Oare ce faceai tu la ora aia din noapte?Nu puteai sa dormi din cauza copiilor pe care i-ai parasit,(stii tu cine sunt)bunicutzo?

  RăspundețiȘtergere