sâmbătă, 28 martie 2009

E ozi importanta pentru mine

Am facut vocalize cu ANDREW SI GLORIA, pentru ca ...pentru ca..... EI M-AU RUGAT....AM PLANS!!!!!!!!imi venea sa ii iau ep amandoi si sa ii musc ...erau atat d e scumpi....Cel putin gLORIA ERA O PAPUSH..SI STIA SA DESCHIDA GURAAAA..... INCREDIBIL.LA VARSTA EI..si Andrew era f concentrat sa faca prima vocaliza , destul d e grea, cu "m' f des....acum imi dau seama ca nu e ushor sa canti.... si ne-am distrat d e minune toti 3..excelent..o sa ii invatz s a cante vocal mai bine ca mine..daca as fii putut filma aceste momente..unice..as fii fost fericita..Sunt f fericita..acum ne pregatim sa mergem la Opera. Andrew joaca azi in EVGHENI ONEGHIN, si Gloria vrea sa il vada....si-a adus si fani..colegii de la liceul d e muzica.....G Enescu.nU MAI POT D E BUCURIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

3 comentarii:

  1. E un lucru minunat ce spuneti! Va felicit din suflet pentru cei doi copii minunati pe care ii aveti! Si acum si mai mult, pentru ca ati reusit si au reusit ceva foarte frumos! Mult succes in continuare! Sa va ajute Dumnezeu sa realizati si de aici inainte numai lucruri superbe ca si pana acum!
    Tudor

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur din suflet cand vad ca esti fericita si mai ales cand copii sunt bine, progreseaza si sunt sanatosi,e cel mai sfant lucru !!!Sa fii fericita si sa ramaneti asa minunati in fiecare secunda, Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va iubesc si pe dumneavoastra si pe Adina Buzatu!! Femei puternice, talentate si muncitoare!! Jos Palaria! Aveti doi copii minunati, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

    RăspundețiȘtergere