joi, 12 februarie 2009

Mereu am recunoscut ca sunt o persoana vulcanica si energica, si cand urasc, sa te fereasca DUMNEZEU din calea mea....Iubirea si ura patimasha au aceleasi arderi? no way....ura e mai puternica.
Mi s-a intamplat sa dau de o duduie pe c are NIMENI din OPERA nu o are la corason, si toti ma sfatuiau prieteneste sa o evit....de fata buna ce e....ea...Duduica asta ....de cand are si ea o functie d e regizor tehnic, i s-a cam urcat la tartacutza si umileste pe cine intalneste in cale...adic a face referate si te trezesti ca iti taie din salariu si tu habar nu ai....sau ...poate f frumos sa nu te puna pe lista d e la figuratie si...asadar...desi te implici in soectacoel, vii la repetitii, te daruiesti......aflii cu stupoare de la contabilitate c a...nu esti platit....Slava Domnului, NU MI S-A INTAMPLAT MIE ....PERSONAL....NU MIE.....FIULUI MEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am crezut ca e doar o ambitie de moment, ca femeia totusi are bun simt, ci nu ambitii de om nebun....Dar la cat e de tzaranca si de urata si ca f emeie s i ca om.... de c e ma mir?Am facut o cerere...asa mi-a zis ea...ca dacaaproba domnii directori ea ma plateste...ptr fiul meu....
Pizdica, vreau sa te anuntz ca nu te voi lasa in pace nici 30 d e nai de acum incolo...pentru ca de copiii mei nimeni nu-si bate joc.Te anunt pe aceasta cale...din gura in gura ca se va citi blogul meu,ca am sa te stresez pana obosesti!!!!!!!!!!!
Ceea ce m-a scarbit si mai mult, a fost ca DL director FLOREA.(DIRECTOR ARTISTIC)m-a intrebat daca m-am certat vreodata cu tanti asta.....Nu m-am certat in viatza mea cu ea.... ca o stiu toti de ......asa ca mai bine faci semnul crucii de trei ori si fugi mancand pamantul...Apoi dl director, dragul de el. mi-a promis ca o sa ii spuna sa il plateasca pe fiul meu pentru aparitia lui in spectacolul BOEMA.doar ptr repetitiile si cele doua spectacole,iar e u i-am multumit..Am asteptat.am asteptat, doua luni, zicand ca omul asta e d e cuvant si are o veritcalitate...ca doar de aia a fost pus in functie.....AIUREAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!Dupa doua luni de la PROMISIUNE....imi spune ca nu ...NU..... ADICA a mai discutat el cu duduia ADRIANA si au hotarat ca nu..ca Opera nu are bani......DOAR DACA regizorul spectacolului o s a dea in scris.... ca e d e acord cu prezentza copilului meu......ca cica eu am facut un abuz...copilul meu a intrat doar c a am vrut eu..EVIDENT CA A INTRAT CA AM VRUT EU!!!!!!!!!!!!!!!
Imi provoaca o imensa greatza si sila oamenii care nu au cuvant, care nu stiu ce e aia nobless oblige , care se sucesc de la o zi la alta.....
Nene directore artistic.....stima si respectul meu fatza d e dvs se naruie precum un castel de nisip.
Se pare ca in aceasta institutie e stat in stat.....daca nu are duduia accea cu functie sa il plateasca pe fiul meu, isi permite sa pastreze cererea mea catre director, adica sa o tainuiasca, crezand ca eu nu voi face nici un demers...Eu vreau sa demonstrez si se pare ca am si facut-o.....
Avem de a face cu UN ABUZ in functie, cu orgolii personale, frustrari zilnice si razbunari pe colegi...Aveau dreptate colegii mei cand ma invidiau ca nu am avut conflict inca cu duduia in cauza.....acum puteti sa ii plangeti ei de mila......la cate injuraturi si blesteme si injuraturi isi va lua ea zilnic din tot sufletul meu MAREEEEEEEEEEE SI GENEROS!!!!!!!!!!
Lasa, tanti Adriana, ca vor veni si alte vremuri....nu ti-e frica ca te prinde vreunul noaptea , dupa colt, si in loc sa te futa...(ai vrea tu!!!!!!!!)te bate de-ti sar ochii?????????

4 comentarii:

  1. nu stiu daca e bine sa dati nume. poate se intoarce impotriva dvs. sa nu va faca rau nebunii astia! imi pare rau ca ati patit asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. F RAU!!!!!!!II BINECUVANTEZ cu cate o injuratura prospata,cu dedicatie. in premiera,adaptata fiecaruia in parte , in funtie de gradul de inconfort provocat.Si gandeste-te ce imaginatie bogata am...cand mi se provoaca agitatia celulelor nervoase...nervozate.....scot pe gira foc..lava....furtuni verbale fara jena...sa loveasca ghiulele mele direct in rarunchii lor...de ii cocoseaza....

    RăspundețiȘtergere
  3. In general persoanele slabe invidiaza persoanele cu personalitate..pt ca nu reusesc sa fie la fel.Invidia este o emotie intensa, extrem de dureroasa,vagauna murdara si dezgustatoare in care locuieste invidia, o gaura infricosatoare si intunecata, invadata de frig care-ti impietreste inima, fara a fi vreodata incalzita de focul vesel, vesnic invaluita in amaraciune.De aici aceasta ura din partea acestor oameni fatza de aceasta doamna-Ozana Barabancea..inchei cu tot respectul pt sinceritatea cu care ati scris si pt curajul dvs...FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere