vineri, 13 februarie 2009

M-au atentionat destui ca risc.Da .Pai ce s a fac si eu!!!!!!!!Risc ca le spun aici , in jurnalul meu, ca aici nimeni nu poate sa imi inchida gura si nici sufletul....si rsc s a se razbune pe mine.Stiu si asta...de altfel nu ma mira si ii cred in stare sa faca asta.In alta ordine de idei, mi-am dat seama ca teatrul, scena e o minciuna....frumos facuta....cu cat e mai reala cu atat e mai ...ARTA.
Credeam ca arta e doar pe scena, dar am realizat ca pupincurismul e boala nationala..Nu pot sa pup pe nimeni in cur!!!!!!!!!Actorii ratati pe care nu ii ia nimeni sa mai joace pe nicaieri, s-au hotarat ei, saracii, sa vina la Opera SA FIE REGIZORI tehnici.
Niste talente prafuite, nedezvoltate, moarte din fasha, ajung s a stea intr-o cusca d e 1m pe 1m si sa dea ordine la un microfon.....E si asta o responsabilitate. nu zic, dar asta nu iti da drepul sa fii rau cu cei de pe scena din nu stiu ce motive.....frustrari din copilarie.Spuneti-mi si mie vreun regizor tehnic celebru....ca e u imi dau foc la talpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si cat de mult ii binecuvantez eu pe cei car e ma supara.tareeeee...cu doua trei injuraturi inflacarate, ghiulele sufletului meu!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa dea Dumnezeu sa isi cumpere grau pentru coliva celui mai drag suflet...duduia Muisescu.
Ofofofoffffffff...ca m-am obisnuit cu atatea inmormantari...deja nu mai plang...incep sa vb cu mortii....sa ii mai chem pe la vreo sueta..... mai un spiritism, mai un ritual...mai trece timpul, mai iau lectii sau mai dau lectii de magie gri...argintie...neagra.....ruginie.....magie sa fie!!!!!!!!!!!

3 comentarii:

  1. imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. nici mie nu prea mi-a trecut de la ultimul necaz... dar ce sa facem?! luptam pana la capat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca esti un prieten bun si ca ai rabdare sa ma asculti, sa citesti, sa ma suporti asa cum sunt, cu bune , cu rele, dar ceva ne leaga...nu putem fii luati drept fraieri...nu e cazul.Iti multumesc pentru toate gandurile bune.Le stiu si le simt si imi sunt de mare folos!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere