miercuri, 18 februarie 2009

Gloria Mihaela Barabancea, cea mai frumoasa fata din familia BARABANCEA, SI SINGURA......implineste azi 4 anishori.La multi ani,scumpa !

As pierde 10 ani din viatza s a caut cuvinte, sa ma exprim si sa va fac s a intelegeti cat de f ericita sunt!!!!!!!!!!Din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata cu ea, am plans fara s a vreau sa bucurie, m-a pocnit o fericire de nedescris......O vad cum creste si cat d e inteligenta si receptiva s i sensibila e si imi creste sufletul minut cu minut...pentru ca ea e un inger ce ne pazeste, pentru ca ea mi-a dat incredere in mine si m-am regasit, mi-am descoperit atatea calitati aproape uitate, ascunse, pe care doar mama mea mi le incuraja....Si de aceea o iubesc pe GLORIA MIHAELA BARABANCEA.
Andrew, fratele ei mai mare e un sensibil si un mamos...si ea e mamoasa...... si ma bucur ca sunt asa amandoi....iubirea lor e cea care imi da fortza...si renasc...Dumnezeu mi i-a dat si EL e bun cu mine.....Doamne, cat s a iti multumesc?TOATE TRISTETILE, LACRIMILE SI NEFERICIRILE DE PANA SA AM COPIII ACESTIA S-AU INNECAT IN FERICIREA PERMANENTA..... CUM E SA ITI ORDONE DMNEZEU SA FII VESNIC FERICIT? ASA CUM SUNT EU ACUM?

5 comentarii:

  1. ai niste copii superbi! sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne ce poze super ai! si cred ca esti singura artista care abordezi atat de multe stiluri. esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc Annei si lui Daniel,prietenul meu de suflet.E onorant ptr mine sa vad c a e citit acest blog.Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. o femeie fascinanta. de fiecare data cand am ocazia sa te vad la tv ma minunez cat de natural te exprimi si ca placuta poti sa fii. sa fii fericita ca te-a inzestrat D-zeu cu talent!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ozana,

    Vreau sa iau lectii de canto cu tine. Cum te gasesc?

    RăspundețiȘtergere