sâmbătă, 7 noiembrie 2009

BUNA SEARA...

Stiu ca v-a fost dor de mine...iata-ma...dupa o absentza considerabila...va promit ca voi posta in curand poze noi de la ultimele aparitii tv,si o sa impartasesc ultimele stiri...Pana una alta am avut si satisfactii , si dezamagiri, am dezamagit si eu la randul meu, ca viatza te caleste si deviza mea e MAI BINE SA MA STIE LUMEA DE FRICA , DECAT DE PROASTA. "PRIETENIILE" mele s-au cam topit in lumina reflectoarelor.
Asta nu inseamana ca m-a ametit mirajul televiziunii.CERT
e ca prieteniile nu isi au rostul in concurentza... Mai pe limbajul suburban...nu se pupa una cu alta... intre cei de aceeasi bransha nu exista "prietenii" de nici un fel...sunt doar pupici in coltul obrazului...eventual aerul de langa ureche si zambetul 14...cel de complezenza.
Cum showbizul e o jungla...cei pe care i-am sfasiat sa inteleaga bine ca nu e cazul sa se puna cu mine....mai am colti si venin in coada.Nu atac...dar cand ma apar tai in carne vie!!!!!!!!!!!
Si as face-o iar daca unii care se lauda cu prietenia mea....nu isi vad d e lungul nasului!
In rest..sunt bine, optimista, copiii sunt din ce in ce mai scumpi si mai dragalasi... imi iubesc meseria, imi iubesc experientza...Dumnezeu ma iubeste!!!!!
Ceea ce va urez si voua....!!!!!

Un comentariu:

  1. am auzit ca ceea ce vedem la televizor este a mia parte din ceea ce se intampla si ca de fapt viata artistilor este foarte grea. imi pare rau sa aud ca aveti dusmani carora le pare rau de succesul Dvs.

    RăspundețiȘtergere