sâmbătă, 30 mai 2009

concediu.....

Simteam o nevoie imensa de concediu...si iata a v enit...vreau sa ma odihnesc si sa ma ocup d e copii...Mai am un hop...si ma eliberez...luni. 1 iunie, va invit pe toti la ARCUB , sa ii ascultati pe elevii mei, de la scoala d e arte, dar si pe elevii mei pe care ii pregatesc acasa, intr-un recital.Ei se bucura s a apara pe scena...unii mai talentati ca a ltii, unii deja consacrati, unii pasionati de muzica....altii doar d e fun....e o intalnire intre prieteni unde vrem sa ne simtim bine si sa ne sustinem unii pe altii, sa ne lasam in mirajul scenei..unii urca pentru prima oara in fatza publicului, altii au deja o experientza....Dar nu asta conteaza...conteaza sa te simti bine...sa ai placere.. le-am spus tuturor...emotiile sunt mereu binevenite...ca mobilizeaza.....important este sa te simti bine.... si daca tu te simti bine pe scena si cei din sala preiau bucuria asta.....stiu ca bucuria asta devine drog....si vrei ...mai des s a apari pentru ca incepi s a ai ceva d e spus......
E frumos s a ai ceva d e spus si sa stii sa impartasesti treaba asta..... sunt foarte fericita ca i-am contaminat pe elevii mei cu bucuria de a canta.
Va pup si v a astept luni la ora 19 la ARCUB.
IN SEARA ASTA SUNT LA EMISIUNEA CONFIDENTIAL...ANTENA 2, ORA 19...VETI AVEA O SURPRIZA..... VA IMBRATISEZ PE TOTI.

2 comentarii:

  1. VOI FI ACOLO LA ARCUB ...CU TOATA INIMA ALATURI DE TOATA LUMEA ... TE IUBESC OZANA BARABANCEA ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur foarte mult pentru realizarile acestei doamne a scenei muzicale romanesti! Va felicit pentru tot ce faceti! As vrea din tot sufletul sa vin sa vad elevii dumneavoastra. Sunt sigur ca sunt buni, avand asa o doamna profesoara talentata. Asa e, a fi pe scena este o mare bucurie si devine un "drog" (pozitiv, bineinteles!). Spun toate astea din proprie experienta. Si ii dau dreptate doamnei Ozana.
    Felicitari! Si la mai multe realizari in viitor!

    RăspundețiȘtergere