luni, 22 decembrie 2008

M-A POCNIT O FERICIRE PATOLOGICA...SUNT GENEROASA SI VA DORESC SA VA CONTAGIATI

Daca ma intrebati de c e .....habar nu am,cert e ca sunt fericita ca a mai trecut un an cu bine, ca sunt sanatoasa, ca am unde sa cant, ca vocea mea e din ce in c e mai buna,doar nu degeaba o muncesc zilnic....Copiii mei cresc si incep sa ii iau cu mine cam peste tot,dezvoltandu-le spiritul artistic .Promit ca in 2009 ma voi ocupa si de mine....mai mult...dar de cantat voi canta....asta e aerul pe care il respir.
Va pupez si astept provocari.

4 comentarii:

  1. an nou fericit! impliniri, toate cele bune si tot ce-ti doresti, tie si alor tai! chiar ma intrebam ce mai faci! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. AM AVUT o seara foarte controversata....mi s-au facut complimente peste c omplimente...si trimise de mari artisti tomani d e peste hotare...surpriza cea mare a fost Angela Gheorghiu, CARE MI-A TRANSMIS prin sotia basului Mihnea Lamatic ,soprana GLADIOLA NITULESCU,SOLISTA LA OPERETA, ca ma admira foarte mult...m-a ascultat pe youtube..Alta onoare mare in nici o luna...A trebuit sa ma prezint perfect in programul de la OPERA , pentru ca am performat alaturi de mari nume pe afis:Aura Urziceanu, Radu Gheorghe, Mihai Bisericanu,Leontina Vaduva, ROBERT NOGY. Pentru mine FOST O MARE RESPONSABILITATE si fatza d e colegii mei si fatza d e o sala vanduta la refuz, mai ales c a programul a fost inedit...am cantat c eea c e nu s-a cantat niciodata pe scena Operei:piesa din James Bond, Goldeneye, si....ce crezi?....CONGA....ALATURI de scumpul meu colaborator din CHICAGO,un MARE om de teatru..(PREA MODEST,de altfel, dupa parerea mea,actorul si dansatorul Valy Rosca, de la teatrul TANASE.CONCLUZIA...a fost cel mai colorat si indraznet numar din viatza mea...si i-am cam lasat cu gurile cascate....in traducere libera...i-am rupt.Apoi a trebuit sa ma remontez..mi-a luat ceva timp.... sa sustin un concert de o ora jumate, tot in plina forma..ca a sa cere eticheta...la RAMAYANA CAFE,alaturi de Puiu Pascu .A fost bine profesional.....Dar am fost departe d e copii si....a trebuit sa fac niste a rtificii urate in acea seara sa ajung la ei...lucruri pe care vreausa l e uit.Mi-e dor d e tine si sper ca e sti bine si te r elaxezi.... ceea ce voi face si eu zilele astea... numai tie iti raspuns la telefon daca suni...atat...te pup si te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc din suflet .Asemenea si dvs.Sper sa mai conversam.

    RăspundețiȘtergere