vineri, 4 martie 2011

UN FILM SUPERB...."BUNA,CE FACI?" in regia Alex Maftei

Premiera a fost aseara la cinema PATRIAsi am fost emotionata sa vad cum actorii nostrii sunt atat de buni si apreciati de proprii lor colegi.Va recomand un film minunat, scris exrtem de bine la LIA BUGNAR, si pus in scena de REGIZORUL ALEX MAFTEI. Te atashezi de fiecaere rol in parte, ptr ca fiecare rol are ceva de spus, pentru ca fiecare actor e ales pe spranceana, si totul e atat de natural.Firescul actiunii si al interpretarii te copleseste...povestea fiind simpla si atat de reala, despre un cuplu trecut de 40 de ani, cu un copil entuziast si increzator in fortele proprii...E pacat sa va spun prea multe, doar ca eu, OZANA BARABANCEA, v-il recomand din toata inima.
E SUPERB..MERTIA SA IL VEDETI....DACA A VETI PESTE 16 ANI, EVIDENT.
Am ramas impresionata...sigur veti fii si voi!
"Buna, ce faci?" e un film din viatza noastra... e real... e bine scris si bine jucat!

4 comentarii:

  1. DRAGA OZANA SUNT UN FAN CARE TE IUBESTE PENTRU CA EXISTI ,PENTRU CA I-MI INCANTI VIATA CU CANTECUL TAU.I-TI DORESC SA AI SANATATE SI SA DEPASESTI MOMENTELE GRELE CU CAPUL SUS ,PENTRU CA ESTI O LUPTATOARE. STEFAN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, mult, STEFAN, sinceritatea ta imi face b ine...si iti raspund ca sa fii sigur ca am nasul la locului lui.)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti o femeie absolut remarcabila!
    FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere