duminică, 7 noiembrie 2010

TEST PTR OAMENI DINTR-O BUCATA

Deci.....urmatorul banc arata cum suntem noi romanii si de ce nu evoluam.


Cica era un om care moare si ajunge la scaunul de judecata al lui Dumnezeu. Incepe Dumnezeu sa ii numere faptele bune si faptele rele. Omul nostru, pe nume Georgica, avea cu o fapta rea in plus fata de cele bune. Dumnezeu hotareste ca nu e de rai, dar nici de iad. si ii da urmatoarea sarcina: sa pazeasca oala cu smoala in care erau romanii. Dupa o perioada coboara Dumnezeu in iad sa vada ce fac cei care pazeau oalele. John, care pazea oala americanilor era transpirat tot. Dumnezeu il intreaba:

- De ce esti asa de obosit?

- Doamne, astia sunt incredibili. Cum iese unul, se ajuta unii pe altii sa iasa. Se tin de mana unul pe altul si se ajuta sa iasa din oala si tare ma chinui sa ii bag la loc, ca au putere, se sustin rau unul pe celalalt.

Dumnezeu merge sa vada ce face Hans, care pazea oala nemtilor. Si aici, Hans nu mai putea de treaba.

- Doamne, incredibil, astia se suie unul pe umerii celuilalt. cum iese unul la suprafata ii trage pe ceilalti si uite asa tare ma chinui sa ii bag la loc.

Se duce Dumnezeu si la Georgica, sa vada cum sta treaba. Georgica era vesel, statea tolanit, numai zambete si fericit. Nu tu probleme, nu tu transpiratie. Dumnezeu il intreaba;

- Ce faci, tu, aici? Vad ca stai si nu iti faci probleme! Daca iese unul din smoala si scapa?

-Doamne, nu e nici o problema. Ca la romani cum iese unul din smoala, la suprafata, ceilalti il trag inapoi si il baga in smoala. Asa ca, Doamne, nu reuseste nici unul sa iasa ......

Va rog sa va spuneti parerea....la noi pana si o afacere daca o face un roman, o face doar pentru binele personal, sa castige doar el, nu si societatea. Nu se gandeste ca, daca faci ceva ptr societate, si ea va fi un loc mai bun pentru tine si ptr copiii tai, dar....Uitati-va la politicieni..bunul simt nu exista. SI MULTI CARE OCUPA FUNCTII PE CARE NU LE MERITA. CAND VOM MILITA PENTRU MERITOCRATIE!!!!!!!!!



Vreau sa testez daca sunteti pentru meritocratie!!!!!
De aceea va rog sa imi dati reply la acest banc, care ne reprezinta atat de bine ca popor.

Va doresc o zi minunata si urmatoarele la fel. Zile in care sa ne gandim unii la ceilalti si sa incepem sa iubim mai mult si sa fim sinceri cu noi si cu ceilalti.


Cu drag pentru voi toti, Manu-ka


MANU-KA E PRIETENA MEA, SI UN EXEMPLU DE DARUIRE SI DE BUN SIMTZ.

4 comentarii:

  1. Draga mea Ozana,
    iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Sunt atat de multe lucruri frumoase pe care eu le-am invatat de la tine si mi-ai dat atata curaj si incredere.

    SPER DOAR CA LUMEA SA NU RAMANA INDIFERENTA, IMPREUNA SA INCERCAM SA SCHIMBAM CEVA!!!!!! ACEASTA ESTE PIATRA ARUNCATA SI SA INCEAPA CAT MAI MULTI SA FACA VALURI. AVEM NEVOIE MAI MULT DECAT ORICAND DE MODELE, DE LUCRURI BUNE, DE OAMENI MINUNATI, DE DUMNEZEU VIU IN SUFLETELE NOASTRE. MA DOARE DOAR CA UNII CITESC, DAR TREC NEPASATORI....
    ITI MULTUMESC INCA O DATA. SI ASTA DEMOSTREAZA A MIA OARA CA ESTI UN OM MINUNAT CARE IA ATITUDINE.
    DAR, ASA CUM AM INVATAT LECTIA DE LA TINE, NU NE VOM LASA!!!!!
    TE IUBESC SI TE RESPECT! PENTRU MINE ESTI UN MODEL DE GENEROZITATE SI CURAJ!
    MANU-KA
    NOI NU NE VOM LASA :)

    RăspundețiȘtergere
  2. http://missmanu-ka.blogspot.com/2010/11/iti-multumesc-ozana-barabancea.html

    RăspundețiȘtergere
  3. INTERESANT BANC, PLIN DE INTELESURI SI ADEVARURI. SUBSCRIU SI EU ACESTUI DEMERS

    RăspundețiȘtergere
  4. "The good you do today people will often forget tomorrow. Do good anyway."
    Daca realizezi ceva pentru binele mai multora, inseamna ca ai tu sigur un motiv ascuns, un interes obscur....
    Daca iti vezi de treaba ta, vrei sa faci bine ceea ce ai de facut, este sigur pentru ca esti egoist, egocentrist....
    Daca castigi bani, glorie, etc fara sa muncesti, folosindu-te doar de relatii,...... ei, da, esti smecher, esti in sfarsit foarte tare!!!! Asa functioneaza la noi valorile,in cea mai mare masura!
    In opinia mea, este extraordinar sa poti face acel ceva de care sa beneficieze cat mai multi semeni, neasteptand recunostinta, ca nu vine....decat dupa moarte... Este cazul artistilor, marilor valori din toate domeniile.
    Pe de alta parte, daca esti un om obisnuit, obligatia ta este sa-ti faci cat mai bine treaba la locul tau. Daca majoritatea ar intelege asta, ne-ar fi muuuult mai bine!

    RăspundețiȘtergere