vineri, 5 noiembrie 2010

Am terminat filamarile la NEXT DIVA

Dragii mei , cele mai frumoase cuvinte ptr primul show de televiziune la care am participat cap-coada, fiind, dupa cum bine stiti in juriu.
Acest articol este dedicat tuturor oamenilor de bun simt, care stiu despre cum se lucreaza in televziune, si mai ales celor care au fost prin preajma mea.Banuiesc ca am destui admiratori, dar si dusmani, mai ales printre cei prezenti la filmari.As face un apel, catre cei care citesc ziarele si tabloidele ieftine, cu pagini de pamflet si barfe.Nu credeti ce se scrie.ORICE insinuare de actiune violenta la adresa mea, redata in aceste fitzuici numite ziare, nu e reala.
E FICTIUNEA UNOR JURNALISTE FARA INSPIRATIE SI CONDEI, CA SA ISI IA SI ELE ,SARACELE O PAINE....de graham.
Ma intreb cam cata spaga a primit de la cel care a sugerat acest articol ieftin.
Fiti siguri ca NEXT DIVA e un show serios,sau , ma rog, asa vrea s a para.... si vizeaza castigarea unui public de bun simt, (vreau sa cred) promovand persoane care char au talent si pot evolua, bazate, cu scoala, nu cu amanti cu relatii pe la presa.Am avut o astfel de concurenta, cu pile, pe care am eliminat-o, dar va asigur ca daca ar fii fost ceva de capul ei, as fii sprinit-o din toata inima.
PENTRU CEA CARE A SCRIS CA EU AM FOST SCUIPATA DE O CONCURENTA, PRECIZEZ CA NU APUCA PRESA SA AFLE DECAT DIN GURA MEA, SI CONCURENTA AIA SI-AR FI REGRETAT SI ZIUA IN CARE S=A NASCUT. Noi, juriul, am ales fete dragutze, dar au ramas doar cele inteligente si dragutze, deci cele care doar au pile si cred ca se pot baza pe asta, au luat-o in freza.
Suntem un juriu serios si impartial.Dar autosuficientza nu o vom tolera.CONCLUZIA E CA MAI BINE CITIM O CARTE LA CARTURESTI, sau citim blogurile persoanelor publice decat ziarele cu articole solicitate la roomservice.Rusine oamenilor de presa care isi fac meseria dupa ureche.Cei de bun simt sunt someri.Despre oamenii buni profesionisti nu aveti voie sa scrieti decat intrebandu-i personal.
Eu am telefonul public,si oricine ma suna , primeste un raspuns de la mine.
Eu imi asum fiecare fapta si cuvant pe care il fac.
Blogul meu e replica tuturor ziarelor.
BINE V-A FACUT ANDREEA MARIN CAND V-A DAT IN JUDECATA.Rusine sa va fie, celor care nu stiti sa va faceti meseria decent.

6 comentarii:

  1. De-ai stii tu draga Ozana,cate hahalere ziariste exista,care se "prostitueaza" pt un simplu articol,doar sa ramana-n paine....LUME ESTE MULTA DIN PACATE SI OAMENI FOARTE PUTINI! TE PUP,TE IUBESC SI TE ADMIR.:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ozana!

    Imi pare rau ca iti faci nervi din cauza unor fete/baieti racolati de la scara blocului sa scrie articole in reviste dornice de scandal.De ce dornice de scandal, pentru ca jumtate din populatia telenovelista sau libera la ora 5 dupa-amiaza, asta cauta.

    Jurnalistii adevarati nu cred ca ar pierde din demnitatea lor sa scrie "rahaturi de genul acesta".

    Personal cred ca si stiu cine ti-a dorit acest"bine" si cine a ghidat minunatele"jurnaliste" sa scrie tampenii de genul asta.Daca tie iti e jena sau nu iti permiti sa spui concret cine e capul rautatilor, sa sti ca o voi face eu, sa vedem atunci reactii si scuze(daca ar putea gasi scuzele necesare sa spele mizeria facuta).

    De ce zic toate astea, in primul rand pentru ca am participat si eu la acest concurs si stiu foarte clar ca niciun membru din juriu nu ar fi putut fi tratat astfel de nicio concurenta si in al doilea rand pentru ca Ozana nu si-ar pierde nici vremea nici nervii sa intre in polemici de mahala cu absolut nimeni, iar daca vreo concurenta ar fi avut atitudine de "semintara" fata de ea, cu siguranta ar fi zburat din concurs in secunda doi.Un V.I.P. de talia Ozanei se preteaza la asa ceva.
    Aloooo domnisorelor ziariste, ce ati facut voi e ceva de genul cantatului de manele pe scena Operei.

    Eu zic sa va reorientati si sa asteptati cu microfonul in fata stadionului, poate de acolo va iese articolul mai potrivit.

    O fosta concurenta de la Next Diva

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea Ozana, te sustin!!!!
    Pentru ca ai ceva de spus si ai dreptate!
    Esti un model!
    Manu-ka

    RăspundețiȘtergere
  4. TE ADMIR FOARTE MULT SI CONSIDER CA ESTI O PERSOANA FOARTE TALENTATA SI NU DOAR ATIT....AI FOARTE MULTE CALITATI....

    RăspundețiȘtergere
  5. te admir ffff mult... si am inceput sa ma uit la next diva datorita tie... dar nu-mi vine sa cred cate greseli de gramatica ai in textul de mai sus... :(

    RăspundețiȘtergere